Više od 1.200 posjetilaca klizališta na otvorenom

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Klizalište na otvorenom koje je omogućila opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo, u okviru ovogodišnje manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“, posjetilo je za samo četiri dana više od 1.200 klizača.
Iz opštine Istočno Novo Sarajevo podjećaju da je opštinska uprava na radost najmlađih sugrađana, omogućila besplatno korišćenje klizališta i klizaljki.

Klizalište na otvorenom otvoreno je u subotu, 5. januara, a opština Istočno Novo Sarajevo poziva zainteresovane da iskoriste mogućnost besplatnog klizanja do 14. januara, kada je planirano zatvaranje manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“.

Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić izjavio je Srni da će ova lokalna zajednica zbog velike zainteresovanosti iduće godine razmotriti mogućnost kupovine vlastitog klizališta.

Manifestacija „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ biće završena javnim dočekom pravoslavne Nove godine u nedjelju, 13. januara, uz koncert grupe „Legende“, čiji je nastup zakazan za 22.00 časa.

Radno vrijeme klizališta je od 11.00 do 21.00 čas.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare