Veliki poziv akciji „Doniraj za Miloša“

0

FOČA – Na Gradskom trgu u Foči počelo je prikupljanje novca za liječenje devetnaestogodišnjeg Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva koji je u komi skoro dvije godine.
U prvih sat akcije „Doniraj za Miloša“ prikupljeno je više od 300 KM, a u Omladinskom pokretu Foča, koji je organizotor, prezadovoljni su odzivom.

„Fočaci još jednom pokazuju da su humani. Vidjeli smo da je prikupljeno 210.000 KM i da je potrebno još 90.000. Mislimo da će novac biti prikupljen do ponedjeljka ili utorka, s obzirom na to da se u akciju uključio veliki broj ljudi“, rekao je predsjednik Omladinskog pokreta Mladen Mandić.

Fočak Vladimir Ćosović pozvao je sve ljude dobre volje da se uključe u akciju.

„Marka, dvije, tri nama ništa na znači, a ovom dečku od toga život zavisi.
Foča je mnogo puta dokazala da je human grad i ovoga puta će to sigurno potvrditi“, istakao je Ćosović.

NJegov sugrađanin, penzioner Krstoje Radović nada se da će Miloš jednog dana opet stati na gol liniju.

„Molim se Bogu da ozdravi i da ga opet gledamo na fudbalskim utakmicama“, kaže Radović.

Akcija na Gradskom trgu u Foči trajaće danas i sutra od 10.00 do 17.00 časova.

Akcija u Foči jedna je od brojnih kojima se prikuplja pomoć za mladog golmana „Slavije“, koji je teško povrijedio glavu 31. avgusta 2014. godine tokom utakmice Omladinske premijer lige BiH protiv „Zvijezde“ iz Gradačca.

U akciji Crvenog krsta Istočna Ilidža „Svaki poziv znači nadu više za izlječenje“ pozivom na humanitarni broj 1432 do 31. marta daruje se marka za Miloševo liječenje , a otvoren je i žiro račun kod NLB Razvojne banke Banjaluka, broj: 562012115769232.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare