Veliki broj djece i mladih plesalo za Branka

0

Humanitarna akcija za dječaka Branka Tomića, učenika OŠ “Srbija”, u organizaciji učenika i nastavnika ove škole, pod sloganom “Plešimo za Braka iz V-1; Ma, možeš ti to!” uspješno je realizovana, u petak, 30.11.2012. u večernjim časovima, u salonu “Stanišić”. Ovaj događaj bio je zamišljen kao dječija plesna žurka, za učenike osnovnih škola sa područja naše opštine, ali je zabavi prisustvovalo i mnogo djece predškolskog uzrasta, kao i učenika srednje škole.


Zahvaljujući svjetlosnim efektima i dobrom ozvučenju kojim raspolaže salon “Stanišić”, sve je dobilo izgled dječije diskoteke, tako da su se djeca lijepo provela plešući uz najpopularnije hitove sa plesnim animatorom, koreografom street dance grupe plesova.

Cijena ulaznice je bila 2,00 KM, a od prodatih ulaznica prikupljeno je ukupno 2539,10 KM. Ovaj novac uplaćen je na račun Brankove porodice. Procjenjuje se da je događaju prisustvovalo blizu 1000 učesnika, uglavnom djece, ali je važno napomenuti da su mnogi kupili karte da daju svoj doprinos ovoj akciji, a nisu bili u prilici da dođu, te da su mnogi, u okviru svojih mogućnosti, dali novčani prilog, ne uzevši ulaznicu.

Učenici i nastavnici OŠ “Srbija” se od sveg srca zahvaljuju vlasniku salona, gospodinu Stanišiću, koji je velikodušno ustupio ovaj prostor, ali i svim učenicima, nastavnicima i posjetiocima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju. To je znak da još uvijek postoje dobri ljudi i da još uvijek postoji dobro u ljudima.

Ukoliko neko može i želi da pomogne našem Branku, ovo je broj žiro računa njegove majke Zorice Tomić, u Bobar banci, na koji se mogu izvršiti uplate: 565-001-00016224-35.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/humanitarna-zurka-branko-tomic/] width=[54] height=[54] title=[Humanitarna žurka za Branka Tomića] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Facebook galerija

(www.palelive.com / S.K.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments