Велика хуманитарна акција у Нед‌јељи солидарности

0

Црвени крст Републике Српске организоваће од 15. децембра до 7. јануара велику хуманитарну акцију с циљем прикупљања плишаних играчака и слаткиша.

Ова хуманитарна акција биће организована у Нед‌јељи солидарности под мотом „Свуда и за све“.

Из Црвеног крста наводе да ће Нед‌јељу солидарности обиљежити и велика новогодишња хуманитарна акција чији је циљ да укључи што више институција, организација, установа, локалних заједница, удружења, спортских колектива, културних и просвјетних установа и појединаца да покажу солидарност и помогну онима којима је потребна.

Од 15. децембра до 7. јануара биће реализована хуманитарна акција под називом „По један медо за свако чедо“, а све прикупљене плишане играчке и слаткиши биће подијељени организацијама Црвеног крста из градова и општина из којих су институције и појединци донирали ове артикле.

„Децембар и јануар су мјесеци даривања, среће, заједништва, солидарности и слоге, те смо одлучили да ова хуманитарна акција траје од почетка Нед‌јеље солидарности до Божића, када ће плишане играчке бити уручене“, наводи се у саопштењу.

Црвени крст Републике Српске позива све запослене у јавном и приватном сектору, као и појединце, спортисте, спортске и културне раднике да се одазову акцији.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare