Večeri kulture na Jahorini u Rajskim Vratima

0

Večeras pa do petka 09.08.2013. godina na Jahorini u Planinskoj kući Rajska Vrata će po prvi put, biti održan kultuni program pod nazivom „Večeri kulture na Jahorini“.

Uzvođač je muzičko – pozorišna grupa iz Beograda, a program će se satojati od četiri tematski različite večeri. Program počinje svake večeri u 18.30 h.

Prvo veče domaćin će biti Ivica Stojanović, član etno grupe Teodulija i somelijer. Svoj nastup je nazvao „Kabare vina i muzike“, gdje će pratiti kulturu pijenja vina kroz vijekove recitujući stihove o vinu, pjevajući pjesme o vinu. Sve uz vokalno-muzičku pratnju ostalih članova grupe.

Drugo veče domaćin će biti Mirjana Stojanović, operska pjevačica, glumica Pozorišta na Terazijama, članica etno grupe Teodulija. Svoj muzičko-scenski nastup je nazvala Pop opera, gdje će operske arije i pop melodije izvesti u svom, drugačijem od onog na koji smo navikli, aranžmanu. Muzička pratnja ostatka grupe.

Treće veče u četvrtak, domaćin će biti Dragana Sudžuk, pozorišna i filmska glumica iz Beograda (prepoznatljiva iz TV serijala „Kursadžije“). Dragana će recitovati najljepše stihove o ljubavi, pjevati o ljubavi uz vokalno- muzičku pratnju ostatka grupe.

Četvrto veče će biti šlag natorti. Koncert etno grupe Teodulija. Učestvovaće svi članovi muzičko-pozorišne grupe iz Beograda (Mirjana Stojanović, Dragana Sudžuk, IvicaStojanović, Milan Sudžuk).

Ostaje Vam samo da dođete na Jahorinu i uživate u Večerima kulture na Jahorini!

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare