Vaskršnji pokloni za 30 socijalno ugroženih porodica

0
Vaskršnji pokloni za 30 socijalno ugroženih porodica

SOKOLAC – Članice Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a na Sokocu uručile su danas 30 poklon paketa sa osnovnim životnim namirnicama, sredstvima za higijenu i vaskršnjim jajima socijalno najugorženijim porodicama na području ove opštine i u Prihvatnom centru na Majdanima.

Božica Kovač izbjegla je sa Ilidže i već četvrtu godinu živi od porodične penzije u jednom od objekata u Prihvatnom centru na Majdanima.

Ona kaže da uslovi za život u montažnim kućama nisu za pohvaliti, ali se nada boljem i konačnom rješenju stambenog pitanja.

Navodeći da nije navikla primati poklone nakon teških ratnih godina, Božica kaže da joj paket sa namirnicama za kuću, sredstvima za higijenu i sa vaskršnjim jajima, u predvečerje praznika, znači puno.

U Opštinskom odboru SNSD-a rekli su Srni da su na ovaj način željeli pomoći socijalno najugroženijim porodicama, da u što boljoj materijalnoj situaciji dočekaju najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i podijele prazničnu radost sa najbližima.

Aktiv mladih ove stranke će u ponedjeljak, 9. aprila od 12.00 časova organizovati pozorišnu predstavu za djecu u Sportskoj dvorani na Sokocu i tucijadu vaskšrnjim jajima.

Za najjače vaskršnje jaje na ovom takmičenju nagrada je biciklo, tablet će biti nagrada za najbolje našarano jaje, a obezbijeđeno je i nekoliko utješnih nagrada za učesnike na ovoj prazničnoj manifestaciji.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare