Vaskršnje poklone obezbijedili „Boksit“, „Mileks“ i sveštenici

0

MILIĆI – Kompanija „Boksit“ iz Milića i ove godine je, povodom Vaskrsa, obezbijedila jaja svim penzionerima u opštini Milići, korisnicima usluga Centra za socijalni rad, demobilisanim borcima i invalidima, crkvenoj opštini, a vaskršnji poklon dobili su i zaposleni u Kompaniji.
U današnjem saopštenju iz Kompanije „Boksit“ navedeno je da je podijeljeno ukupno 370 paketa jaja, te da je vrijednost poklona oko 25.000 KM.

Jaja su dobili i članovi Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidih lica koja okuplja pedesetak članova u opštinama Milići, Vlasenica, Šekovići i Han Pijesak.

Predsjednik ove organizacije Milenko Jović rekao je Srni da je poklon obezbijeđen zahvaljujući sveštenicima iz Milića i Vlasenice, LJubiši Vujičiću i Iliji Iliću, te milićkom „Mileksu“.

„Ovu akciju organizujemo već 10 godina i veoma sam zadovoljan što uvijek ima humanih ljudi koji žele da nam pomognu“, rekao je Jović.

U Milićima će na Vaskrs Srpska pravoslavna crkvena opšina organizovati prigodan program kod hrama Svetog Nikole.

Planirano je takmičenje u nošenju vaskršnjih jaja u kašici, navlačenje konopca, te kao kruna svečanosti, izbor najljepše našaranog vaskršenjeg jajeta i najljepše našaranog krsnog hljeba.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare