Вања Симић ученик генерације у Основној школи „Соколац“

0

СОКОЛАЦ – Вања Симић проглашена је данас за ученика генерације у Основној школи /ОШ/ „Соколац“, рекао је Срни директор ове школе Ђорђе Рајић.

Рајић је навео да је ова ученица показала изузетне резултате током деветогодишњег школовања и да је својим залагањем, трудом и понашањем заслужила да понесе ову престижну титулу.

Приликом бодовања ученика генерације, како каже, осим њиховог општег успјеха у учењу у обзир се узимају и учешћа на такмичењима на свим нивоима, а бодују се и ваншколске активности.

Према његовим ријечима, ову школску годину у ОШ „Соколац“ завршавају четири од‌јељења деветих разреда са укупно 96 ученика, међу којима је седам носилаца Вукове дипломе.

Рајић је најавио да ће у петак, 31. маја, ученици ове школе организовати приредбу „Дан д‌јечијих постигнућа“ на којој ће пригодним програмом показати шта су постигли током школовања. Том приликом биће уручене Вукове дипломе и специјалне награде најуспјешнијим ученицима завршних разреда.

„Наша школа води рачуна о томе да резултат, труд и рад сваког ученика буде адекватно вреднован, те ћемо додијелити награде и прогласити спортисту године, спортисте генерације и слично“, навео је Рајић.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare