Uzavrela atmosfera prve večeri „OK festa“

0

TJENTIŠTE – Grupe „Elemental“, „Brkovi“ i „Zabranjeno pušenje“ su prve festivalske večeri „OK festa“ oduševili publiku na Tjentištu.

Prvi dan festivala za mlade „OK Fest“, koji organizuje Ferijalni savez RS, u saradnji sa Nacionalnim parkom Sutjeska, obilježili su odlični nastupi headlinera. Veče za pamćenje sinoć su svim posjetiocima priuštili muzičari „Elementala“, „Brkova“ i „Zabranjenog pušenja“. Za zagrijavanje publike pobrinuo se i bend „M.O.B.S“, koji je na main stage izašao u 19.00 časova, a pred sami izlazak headlinera nastupila je i banjalučka grupa „Shanghai Street Fight“.

Pravu euforiju u publici izazvao je izlazak popularnog „Elementala“, a pored njih posjetioce je zabavljao i bend „Brkovi“. Uzavrelu atmosferu dodatno je uljepšao izlazak „Zabranjenog pušenja“, čiji su članovi kultnim hitovima publiku zabavljali do ranih jutarnjih časova.

Prije početka bogatog muzičkog programa drugi dan OK Festa nastavlja se raftingom i planinarenjem. Na našem OK stage-u u OK kampu, danas će svim posjetiocima provod za pamćenje priuštiti DJ Sassja i bend „Krugovi u žitu“. Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja.

Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajna ostvarenja, čija će se projekcija biti u našoj cinema zoni, a za sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras u 21.15 časova biće prikazan film „Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju“.

Posjećenost u OK kampu juče je bila rekordna.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare