Usvojen etički kodeks ponašanja izabranih predstavnika

0

SOKOLAC – Odbornici Skupštine opštine Sokolac usvojili su Etički kodeks ponašanja izabranih predstavnika opštine, a principi koji su ustanovljeni ovim kodeksom primjenjivaće se i u izbornoj kampanji.

Predsjednik Etičkog odbora Skupštine opštine Sokolac Bojana Marković obrazložila je da je cilj ustanovljenih pravila unapređenje odnosa u radu opštinskih organa.

Etički kodeks biće objavljen u „Službenim novinama Grada Istočno Sarajevo“.

Odbornici Skupštine opštine Sokolac usvojili su odluke o prodaji gradskog građevinskog zemljišta u Ulici Gruje Novakovića, po početnoj prodajnoj cijeni od 50 KM po metru kvadratnom, kao i 747 metara kvadratnih kod Sportske dvorane uz početnu prodajnu cijenu od 100 KM po metru kvadratnom.

Na prodaju je stavljeno i gradsko građevinsko zemljište u naseljima Sokolačke njive i Ćilimara. Početna prodajna cijena je 3 KM po metru kvadratnom, jer se nalaze u trećoj zoni.

Usvojene su i odluke o pristupanju izmjeni Regulacionog plana „Sportska dvorana“, o prodaji gradskog građevinskog zemljišta radi izgradnje garaža, kao i o kupovini sedam garaža u ulici Nemanjina u naselju „Bara“.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare