Uspostavljena saradnja sa hirurgom Milanom Simatovićem

0

ISTOČNO SARAJEVO – Menadžment Bolnice “Srbija” uspostavio je saradnju sa eminentnim stručnjakom iz oblasti opšte hirurgije Milanom Simatovićem, koji će u ovoj zdravstvenoj ustanovi obavljati složene operacije na želucu, debelom crijevu i žučnim putevima.

Simatović, koji je specijalista opšte hirurgije i redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Banjaluci, u Bolnicu “Srbija” dolaziće po pozivu, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

“Osim obavljanja složenih hirurških intervencija, Simatović će aktivno edukovati naše hirurge, kako bi i sami ubrzo mogli raditi takve zahtjevne operacije. Iako smo zdravstvena ustanova sekundardnog nivoa, uvođenjem ove procedure pružaćemo usluge tercijalnog nivoa zdravstvene zaštite”, poručuju iz Bolnice “Srbija”.

Simatović je stručna usavršavanja sticao na velikom broju poznatih univerzitetskih klinika koje su specijalizovane za ovakve vrste hirurških intervencija, a osim toga, on je i član mnogobrojnih domaćih i stranih naučnih i stručnih udruženja.

Sve dodatne informacije građani mogu dobiti svakog radnog dana od 9.00 do 14.00 časova na broj telefona /057-325-329/ ili na internet stranici ove zdravstvene ustanove /www.bolnicakasindo.com/.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments