Успјешно обављене четири компликоване уролошке операције

0

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Специјалиста урологије и супспецијалиста онкологије са Војномедицинске академије из Београда Предраг Алексић обавио је четири захтијевне уролошке операције у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву, а оперисани пацијенти су добро и тренутно се опорављају.

„Успјешно су обављене двије радикалне нефректомије код тумора бубрега, једна нефректомија код пионефрозе и једна нефректомија код афункције бубрега изазване калкулозом“, саопштено је из Болнице „Србија“.

У саопштењу је наведено да је Алексић, који други пут борави у Болници „Србија“, један од најпризнатијих стручњака у области урологије и онкологије и да ће сарадња са њим бити настављена.

„Остварењем сарадње са Алексићем, наша установа је у могућности да пацијентима, становницима Сарајевско-романијске регије пружи комплетну здравствену заштиту из области урологије“, саопштено је из Болнице „Србија“.

У саопштењу је наведено да ће Алексић и даље обављати операције у Болници „Србија“, а заказивање се врши након прегледа пацијената код специјалиста урологије у овој здравстевној установи Славише Пејића и Горана Тодоровића.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare