Uspjeh KBV “Zanshin” na “Doboj openu 2013”

0

“Takmičari Kluba borilačkih vještina “Zanshin” iz Pala učestvovali su na 14. Međunarodnom karate turniru “Doboj open 2013” na kojem je takmičilo 800 takmičara iz 35 klubova iz Srbije, Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Ovaj turnir važi za jedan od najjačih u karate sportu na našim prostorima, tako da nije nimalo lako ostvariti dobar rezultat.

“Zanshin” je imao deset takmičara koji su osvojili pet medalja, i to: Igor Jakić zlato u katama, Aćim Živković bronza u katama, Marija Živković zlato u katama i srebro u borbama, te Željko Vučković bronza u borbama.

Naredni vikend će biti održan Kup Republike Srpske na kojem će takmičari “Zanshina” imati još jednu priliku dokazati koliko vrijede i koliko mogu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/kbv-zanshin-doboj-nov-2013/] width=[100] height=[100] title=[Uspjeh KBV “Zanshin” na “Doboj openu 2013”] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb100_] thumb_cache_dir=[thumbs100] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments