Uručeno priznanje Osmanu Begtaševiću

0

ZVORNIK – Priznanje opštine Zvornik – zlatna medalja „Stanko Nikolić“ uručena je danas Osmanu Begtaševiću za doprinos razvoju privrede i sporta na ovom području.
Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović rekao je da je Begtaševiću danas uručio priznanje jer nije mogao da prisustvuje obilježavanju Dana opštine – 21. maja, kada se dodjeljuju opštinska priznanja.

Stevanović je istakao da je Begtašević posebno zaslužan za izgradnju Fabrike mineralne vode „Vitinka“ u Kozluku i da je poseban doprinos dao razvoju te mjesne zajednice.

„On je svojim životom i radom doprinio razvoju opštine Zvornik i stvaranju njenog dobrog imidža. Nakon rata dao je doprinos uspostavljanju i normalizaciji odnosa na ovim prostorima“, naveo je Stevanović.

On je zahvalio Begtaševiću na svemu što je učinio i čini za dobrobit svih ljudi koji žive na ovim prostorima.

Begtašević je rekao da je zlatna medalja, koja mu je danas uručena, satisfakcija za sve što je radio i radi i da je to priznanje za njega neprocjenjivo.

„Tokom nesrećnog rata bio sam u Tuzli, a vratio sam se jer sam, upoznavši načelnika, Obrena Markovića, doktora Lazara Prodanovića i mnoge druge dobre i poštene ljude uvidio da opet mogu ovdje da živim i budem sa starim prijateljima“, pojasnio je Begtašević.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare