Uručeni pokloni za 10 najredovnijih čitalaca

0

ZVORNIK – U Narodnoj biblioteci i muzejskoj zbirci u Zvorniku večeras su uručeni prigodni pokloni za 10 najredovnijih čitalaca.

Direktor Narodne biblioteke i muzejske zbirke Nega Stjepanović rekla je da je ovo tradicionalna manifestacija, koja se održava krajem godine.

“Kao i obično na kraju svake godine dodjeljujemo skromne darove za naše najvjernije korisnike. Tako je i na kraju ove, kada nagrađujemo njih 10”, rekla je Stjepanovićeva i istakla da Narodna biblioteka i muzejska zbirka u prosjeku godišnje ima oko 1.500 korisnika.

Ona je istakla da je godina koja je na izmaku bila uspješna za ovaj kolektiv, ocijenivši da su nagrade i priznanja koja su dobili najbolji način da zahvale lokalnoj upravi i rukovodstvu opštine, ali i korisnicima bez kojih nema dobrih rezultata.

Večeras su u holu zvorničke biblioteke izloženi neki od 450 novih naslova koje je Narodna biblioteka i muzejska zbirka kupila na sajmovima knjiga u Beogradu i Banjaluci.

Stjepanovićeva je rekla da će svi naslovi već od ponedjeljka biti na policama Biblioteke i korisnici će moći da ih čitaju.

Večerašnju svečanost uljepšali su pjesmom i muzikom Prvo zvorničko pjevačko društvo “Izvornik” i Osnovna muzička škola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments