Uručeni pokloni vrtiću „Bubamara“

0

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović posjetila je danas Dječiji centar „Bubamara“ na Palama i poklonila didaktički materijal toj ustanovi. „Suština svega je da se vidi kako funkcioniše vrtić.

Prezadovoljna sam, sve je čisto, uredno, renovirano. Naše ministarstvo će posredstvom konkursa podržati ovaj vrtić za projekat renoviranja patosa u jednom dijelu obdaništa“, rekla je Davidovićeva novinarima.

Ona je istakla da je resorno ministarstvo podrška i ovom, i nekim drugim vrtićima, te naglasila da je veoma važno posjećivati predškolske ustanove i pomoći im, jer je djeci u ovom uzrastu potrebna posebna pažnja.

Davidovićeva je rekla da vaspitačice treba da djeci prenesu tradicionalne vrijednosti, a roditelji da se posvete djeci i nauče ih pravim vrijednostima još u najranijem uzrastu.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“ Slavka Brezo zahvalila je za poklone, kao i za projekte koji su sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srpske zajednički realizovani prethodnih godina.

„U saradnji sa Ministarstvom uspjeli smo da renoviramo dva kupatila. Konkurisali smo za još jedan projekat. Nadamo da ćemo uspješno sarađivati i u narednom periodu“, istakla je Slavka Brezo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments