Uručeni paketići za 800 mališana

0

SOKOLAC – Na Sokocu je danas uručeno 800 novogodišnjih paketića koje je za svu djecu uzrasta do 10 godina obezbijedila ova opština.

Podjela paketića obavljena je ispred zgrade opštine, gdje je priređen prigodan kulturno-umjetnički program u kojem je nastupila članica paljanskog KUD-a „Mladost“ Milica Klačar sa etno pjesmama.

Za pedesetak djece sa Sokoca podijeljeni su i paketići koje su u okviru akcije „Pišem pismo Djedu Mrazu“ obezbijedile „Pošte Srpske“.

Referent za marketing za poštanski saobraćaj Radne jedinice Istočno Sarajevo – Sokolac Vanja Jugović rekla je Srni da je u ovu radnu jedinicu stiglo više od 400 pisama. Najljepše pismo, napisao je Stefan Janković, učenik osnovne škole sa Sokoca, koji je za nagradu dobio bicikl.

Jugovićeva je navela da je MP 3 plejer osvojila Tara Petković, učenica Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Istočnog Novog Sarajeva, sanke je dobila Dunja Koprivica, učenica Osnovne škole „LJutica Bogdan“ iz Kalinovika.

Jugovićeva je podsjetila da „Pošte Srpske“ tradicionalno organizuju ovu manifestaciju kako bi animirali osnovce i mališane u vrtićima. Ove godine Djedu Mrazu je napisano 8.000 pisama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare