Uručena pomoć iz Istočnog Sarajeva

0

BRATUNAC – Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Staša Košarac i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić posjetili su opštinu Bratunac i predali pakete koje je obezbijedio Opštinski štab Civilne zaštite Istočno Novo Sarajevo za bratunački štab, kao izraz podrške građana Istočnog Novog Sarajeva ovoj opštini.


„Posjetili smo i mjesto Kravice, gdje smo rasporedili radnu ekipu od 15 ljudi sa Sokoca da pomognu ljudima u čišćenju, s obzirom da ima još padavina, a put i riječna korita čisti mašina `Šumarstva` sa Sokoca“, rekao je Košarac Srni.

Oni su obišli i stanovništvo srebreničkih sela Plavi i Žuti most, gdje su podijelili pakete pomoći.

„Razočaran sam informacijama koje sam dobio od stanovnika naselja Plavi i Žuti most, da opština Srebrenica, načelnik opštine Ćamil Duraković i srebrenička civilna zaštita ne čine ništa da pomognu ovom stanovništvu. To je nešto što je porazno u ovim teškim vremenima koja su zadesila građane Republike Srpske, da imamo jako velike pritužbe građana da apsolutno ništa vlasti opštine Srebrenica ne čini i ne pomažu ovom stanovništvu“, rekao je Košarac.

Pomoć stanovništvu je pružena u vidu flaširane vode, ćebadi, čizama, suvomesnatih proizvoda, jaja, a podršku za to dali su „Pani-Fleks“ Pale, Pekara „Klas“ Pale, firma „Radis“ Istočno Sarajevo, a pomoć u mehanizaciji dalo je šumsko gazdinstvo „Sokolac“.

U delegaciji je i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Radovan Višković iz Milića, koji je stanovništvu uručio pomoć u vidu jaja za Civilnu zaštitu Bratunac, Kravice i ostale sela koja su posjećena.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare