Uručena donacija odjeljenju hirurgije

0
Uručena donacija odjeljenju hirurgije

ZVORNIK – Odjeljenju hirurgije Opšte bolnice u Zvorniku danas je uručena donacija koja, izmeću ostalog sadrži pet klima uređaja, pet televizora, mašina za veš, te za sušenje veša.

Akciju prikupljanja donacije pokrenule su Zvorničanke Nikolina Oro i Danijela Ivanović.

Oro je nakon uručenja donacije rekla novinarima da je, još dok je bila pacijent hirurškog odjeljenja, sa prijateljicom Ivanović pokrenula ovu akciju kojoj se ubrzo pridružilo pedesetak Zvorničana.

Oro, koja je i bivši predsjednik Udruženja „Beba jedan“, ocijenila je da je akcija bila veoma uspješna.

Podsjećajući da je prošle godine organizovana slična akcija u Odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice, Oro je najavila da je prioritet za narednu donaciju Interno odjeljenje Opšte bolnice Zvornik.

Zahvalivši se svima koji su učestvovali u ovoj akciji, Oro je navela da su ovu humanu akciju najviše podržali Ognjen Pavlović i Danijel Dragičević.

Pavlović je zahvalio Nikolini Oro koja je inicirala ovu akciju da se doniraju potrebne stvari zvorničkoj hirurgiji.

„Podržao sam ovu akciju kao građanin Zvornika i zajedno sa Danijelom Dragičevićem, koji je šef kabineta predsjednika Republike Srpske, donirali televizore, klima uređaje, bijelu tehniku i druge stvari“, rekao je Pavlović, koji je savjetnik gradonačelnika Zvornika.

Načelnik Odjeljenja hirurgije Opšte bolnice Zvornik Dragan Cvijanović zahvalio je svima koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji.

„Ovom akcijom donirana je većina stvari koja je bila potrebna Odjeljenju hirurgije kako bi se pacijenti u postoperativnom toku osjećali bolje“, rekao je Cvijanović.

On je dodao da Odjeljenje hirurgije raspolaže sa 28 kreveta, sedam soba, dva previjališta, četiri hirurške sale, dok je petu u pripremi.

Akcija prikupljanja donacije trajala je od 27. jula do 20. avgusta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare