Upoznavanje sa javnim konkursom za dodjelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti životne sredine

0

Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS je raspisao Javni konkurs 18.03.2015. godine za dodjelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti životne sredine za 2015. godinu.

PK RS – Područna privredna komora Istočno Sarajevo u saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS organizuje „INFO DANE“ u cilju informisanja i i promocije Javnog konkursa za dodjeljivanje sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti životne sredine za 2015. godinu.

Prezentacija će se održati 26.03.2015. godine (četvrtak) sa početkom u 12.00 časova u Palama (prostorije Opštine Pale – skupštinska sala).

Javni konkurs je otvoren za privredna društva iz oblasti komunalne djelatnosti, lokalne zajednice i nevladine organizacije iz oblasti zaštite životne sredine.

Uzimajući u obzir značaj zaštite životne sredine, kao i dostupnost finansijskih sredstava, iz Područne privredne komore Istočno Sarajevo Vas pozivaju da prisustvujete prezentaciji na kojoj će biti predstavljena forma izrade projekta, kao i uslovi i način izrade same aplikacije.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare