Ukrali tri televizora iz obdaništa

0

SOKOLAC – Policija na Sokocu traga za jednim ili više lica koja su ukrala tri televizora iz Javne ustanove za pedagoško vaspitanje i obrazovanje.


Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je u periodu od 26. do 29. maja nepoznato lice ili više njih nasilno ušlo u ovu ustanovu u Ulici Radomira Neškovića.

Tokom uviđaja konstatovano je i da su na unutrašnjim zidovima sprejom ispisani različiti grafiti.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je dalji rad na dokumentovanju predmeta i identifikovanju izvršilaca teške krađe, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U toku akcije „Šuma 2017“, pripadnici Policijske stanice Sokolac su, u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva „Romanija“, u mjestu Kalauzovići na postrojenju za primarnu preradu drveta u vlasništvu lica čiji inicijali su G.D, zatekli određenu količinu trupaca bez prateće dokumentacije.

Policija je privremeno oduzela trupce i predala ih radnicima Šumskog gazdinstva, a dežurni tužilac, koji je obaviješten o ovom slučaju, naložio je preduzimanje potrebnih mjera na dokumentovanju krivičnog djela.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali V.P. i G.T. zbog osnovane sumnje da su počinili tešku krađu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare