Ukrali tele i ovce

0

SOKOLAC – Nepoznata lica ukrala su tele i petoro jagnjadi sa dva imanja u mjestu Kusače, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Tele težine oko 150 kilograma ukradeno je iz pomoćnog objekta vlasništvo lica čiji su inicijali M.B, dok su jagnjad težine oko 35 kilograma ukradena iz pomoćnog objekta lica čiji su inicijali D.B.

Krađe su se dogodile u noći sa 6. na 7. maj, a istraga je u toku.

Nepoznata lica ukrala su iz porodične kuće lica čiji su inicijali R.L. u mjestu Knežina, opština Sokolac, peć na čvrsto gorivo, usisivač i muzičku liniju.

Krađa se dogodila u periodu od 28. aprila do 7. maja, a vlasnica kuće je o tome obavijestila policiju. U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

U protekla 24 časa na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo evidentirane su dvije saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Policija je kontrolisala 93 vozila, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 81 prekršajni nalog, te iz saobraćaja isključili pet vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare