Ukradeno vozilo holandskih tablica

0

Policija traga za vozilom „golf 4“, crne boje, holandskih tablica koje je ukradeno 1. avgusta u toku noći sa parking prostora u Istočnom Novom Sarajevu, kao i za kradljivcima.

Muškarac sa inicijalima M.Đ. nastanjen u Holandiji, koji trenutno boravi u posjeti u Istočnom Novom Sarajevu, prijavio je policiji da su se u ukradenom automobilu nalazile i određene tehničke stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Muškarcu M.B. uručen je prekršajni nalog jer je u njegovom vozilu „jugo“ prilikom kontrole saobraćaja na putnom pravcu Miljevina – Foča policija pronašla lovačku pušku – karabin kalibra 7,9 milimetara za koju nije posjedovao oružni list, niti je stekao pravo za nošenje i držanje oružja.

Policijski službenici su uručili prekršajni nalog licu Z.G. koji je juče oko 1.00 čas, u Ulici Srpske sloge, u Rogatici prišao službenom vozilu policije i vrijeđao inspektora policije R.A.

Protiv lica sa inicijalima P.B. podnesen je prekršajni nalog jer je u mjestu Kalovita Brda, opština Pale, nakon zaustavljanja njegovog vozila i kontrolisanja grubo vrijeđao pripadnike saobraćajne policije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare