Ukradeno 80 vreća cementa

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznata lica ukrala su 80 vreća cementa sa imanja u vlasništvu lica M. Č. u mjestu Gradac, opština Foča, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su u mjestu Mješaja, na imanju pokojnog G. F, pronašli 33 vreće. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela i pronalasku počinilaca.

Iz magacina firme „Unioninvest“ u Istočnoj Ilidži nepoznato lice ukralo je 40 buntova strujnog, telefonskog i produžnog kabla dužine od 20 do 50 metara.

Uviđajem je utvrđeno da na vratima nema tragova nasilnog otvaranja. Istraga se nastavlja.

U Istočnoj Ilidži juče su nepoznati počinioci ukrali putničko vozilo „mercedes“, vlasništvo lica čiji su inicijali O. S.

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda – u Istočnom Novom Sarajevu, Istočnom Starom Gradu, Palama i Rogatici sa manjom materijalnom štetom i u Palama sa lakšim tjelesnim povredama.

Kontrolisana su 164 vozila i vozača, uručena 134 prekršajna naloga, legitimisana 22 lica. Iz saobraćaja su isključena tri vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jedno tehnički neispravno vozilo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare