Ukradena veća količina hrane

0

Nepoznati počinioci provalili su u trgovinu „Spartak“ na Palama i ukrali veću količinu suhomesnatih proizvoda, cigareta, kafe i alkoholnih pića, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Provalnici su u toku noći sa srijede na četvrtak, 24. na 25. oktobar, nasilno ušli kroz prozor navdenog objekta. Istraga je u toku.

U saopštenju se navodi da je protiv lica čiji su inicijali G.B. podnesena prekršajna prijava, jer je u krugu preduzeća „Vladar“ u Mokrom u opštini Pale narušavao javni red i mir ometanjem državnih organa u vršenju javnih funkcija.

U protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode u Istočnom Novom Sarajevu i Višegradu, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Policija je u protekla 24 časa kontrolisala 157 vozila i vozača, podnesen je jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručeno je 114 prekršajnih naloga. Iz saobraćaja su isključena tri vozača – dva zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i jedan zbog vožnje pod uticajem alkohola, kao i četiri tehnički neispravna automobila, pet neregistrovanih i jedno radi opterećenja ukupne dozvoljene mase.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare