Ukradena dva automobila

0

ISTOČNO SARAJEVO – Na području opštine Istočna Ilidža ukradena su dva automobila, od kojih je jedno vlasništvo Fonda za povratak BiH, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Žena čiji su inicijali R.Š. prijavila je policiji da je u noći sa utorka na srijedu ukraden njen automobil „Audi kju5“ koji je bio parkiran u Dabrobosanskoj ulici, opština Istočna Ilidža.

Iste noći lice čiji su inicijali M.B. je prijavio da je sa parkinga u Ulici srpskih vladara, opština Istočna Ilidža, ukradeno vozilo „Folksvagen tiguan“, vlasništvo Fonda za povratak BiH.

Policija preduzima potrebne mjere i radnje na pronalasku vozila i identifikaciji izvršilaca navedenog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Rogatica lice žena čiji su inicijali M.Đ. prijavila je da je juče u jutarnjim časovima u porodičnoj kući fizički napao njen sin V.Đ.

Prijavljenom su izrečene mjere hitne zaštite – udaljavanje učinioca nasilja iz porodične kuće i zabrana približavanja i kontaktiranja sa žrtvom nasilja u porodici.

Policijskoj stanici Rudo prijavljeno je da je iz privatne šume u mjestu Prisoje, opština Rudo, u posljednja tri mjeseca bespravno posječeno oko 100 metara kubnih hrastovih i bukovih stabala.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare