Ukradena bornzana bista sa seoskog groblja

0

KALINOVIK – Policija u Kalinoviku radi na identifikaciji i pronalasku lica koja su sa seoskog groblja u mjestu Sijerča ukrala bronzanu bistu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Krađu je prije dva dana Policijskoj stanici Kalinovik prijavilo lice čiji su inicijali V.P. koje je navelo da je ukradena bronzana bista sa likom njegovog brata koji je poginuo u ratu.

Nepoznata lica su iz motela „Bob“, u mjestu Miljevići u opštini Istočno Novo Sarajevo, ukrala dva plazma televizora, a uviđajem je utvrđeno da su ukradena i dva akumulatora iz teretnog vozila „mercedes“ koje je bilo parkirano ispred motela.

Policijskoj stanici Rogatica prijavljeno je da lice čiji su inicijali M.Z. duži vremenski period verbalno i fizički napada suprugu sa kojom živi u vanbračnoj zajednici.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policija, u saradnji sa radnicima Centra za socijalni rad, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja i dokazivanja krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Osumnjičeni M.Z. će biti izveden pred Osnovni sud Višegrad.

Pripadnici ove Policijske stanice, Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, podnijeli su izvještaj protiv lica čiji inicijali su S.B. zbog postojanja osnova sumnje da je falsifikovao javne isprave.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare