Ukraden benzinski agregat

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznata lica provalila su u podrum porodične kuće lica čiji su inicijali F.B. iz Foče i ukrala benzinski agregat, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Lice sa inicijalima D. H. prijavilo je Policijskoj stanici Rogatica da ga je u naselju Rudo 1, opština Rogatica, E.Đ. udario metalnom šipkom u glavu.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta, te povrijeđenog prevezli do Doma zdravlja gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv E. Đ. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Sarajevo podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka prtiv lica čiji su inicijali S.L., jer je u UO „Orač“ vrijeđao i ugrožavao bezbjednost prijetnjom napada na život i tijelo V.J. i M.J.

U Foči i Sokocu evidentirane su dvije saobraćajne nezgode uz manju materijalnu štetu.

U protekla 24 časa radnici policije kontrolisali su 110 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 84 prekršajna naloga, legitimisali 23 lica, te iz saobraćaja isključili sedam vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i četiri vozila – dva neregistrovana i dva radi isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare