Ukraden agregat sa gradilišta

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznati izvršilac ukrao je sa gradilišta mini-hidrocentrale u mjestu Krupačke stijene, u opštini Istočna Ilidža, motorni agregat za električnu energiju.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da je krađa prijavljena Policijskoj stanici Trnovo u petak, 28. avgusta, te da je u toku preduzimanje mjera i radnji na pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

U saopštenju se navodi da je i Policijskoj stanici Istočna Ilidža u subotu, 29. avgusta, prijavljena krađa privatnog radnog električnog alata, te da je u toku preduzimanje radnji na rasvjetljavanju ovog djela.

Policijskoj stanici Pale u petak, 28. avgusta, prijavljeno je da se u objektu u mjestu LJubogošta nalaze lica čiji su inicijali M.D, S.S, M.O. i S.S, te da posjeduju vatreno oružje.

Pripadnici Jedinice žandarmerije uhapsili su lica M.O i S.S, a policija je pretresla kuće i pomoćne objekte svih navedenih lica, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je o slučaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je preduzimanje zakonom predviđenih mjera i radnji.

Tokom protekla 24 časa, kako se navodi, na području koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare