Uhvaćeni pljačkaši starice iz sela Berkovići kod Rogatice

0

ROGATICA – Tri muškarca iz Sarajeva pokušala su da opljačkaju žensku osobu čiji su inicijali D.M, koja živi sama u selu Berkovići kod Rogatice. Pokušaj pljačke juče su izvršili muškarci sa inicijalima D.M, G.N. i Č.V, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
U kuću D.M. prvo su ušli G.N. i Č.V. i lažno se predstavili kao njeni rođaci, te joj u kompot stavili sredstvo od kojeg joj je pozlilo.

Potom su bezuspješno tražili novac u kući i pokušali da sa ruke vlasnice skinu zlatno prstenje.

Policija je juče na ulazu u Rogaticu zaustavila putničko vozilo „opel-astra“ u kojem su se nalazili pljačkaši, nakon čega je nad njima izvršena kriminalistička obrada.

Utvrđeno je da su se oko 12.00 časova dovezli do kuće D.M. sa namjerom da je opljačkaju.

Nadležnom tužilaštvu će protiv pljačkaša biti podnesen izvještaj za navedeno krivično djelo.

Policiji u Višegradu prijavljeno je da je vlasnik restorana „Edinov put“ D.R. u višegradskom mjestu Međeđa priključio svoje elektro-potrošače na mrežu.

U krugu stovarišta „Onogošt“ na Sokocu osoba sa inicijalima Ć.M. /31/ povrijedila je karlicu prilikom pada sa palete. Izvršen je uviđaj.

U protekla 24 časa dogodile su se dvije saobraćajne nezgode – na Palama, gdje je pričinjena veća materijalna šteta, i u Istočnom Starom Gradu, sa manjom štetom.

Pripadnici CJB Istočno Sarajevo kontrolisali su 122 vozila i vozača, uručili 91 prekršajni nalog, legitimisali 13 lica, iz saobraćaja isključili pet vozača – četiri pod dejstvom alkohola i jednog zbog vožnje pod zabranom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare