Uhapšeni Mirković, Subašić, Čobović i Simić

0

SOKOLAC – Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ na području Sokoca uhapsili su Milorada Mirkovića, Aleksandra Subašića i Zorana Čobovića, te Velimira Simića u okviru akcije u vezi sa autokriminalom, saznaje Srna nezvanično.

Mirković, Subašić i Čobović uhapšeni su sinoć, dok je danas slobode lišen Simić.

Iz Sipe je prethodno saopšteno da su sinoć, tokom koordinisane akcije sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, na području Sokoca slobode lišena lica M.M, A.S. i Z.Č.

Lice V.S. uhapšeno je u okviru aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela organizovani kriminal u vezi sa autokriminalom, a sve aktivnosti provedene su po naredbama Suda i Tužilaštva BiH.

U toku su pretresi objekata, kao i pregled terena na određenom broju lokacija na širem području Sokoca, na kojima se očekuje pronalaženje predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, napomenuli su iz Sipe.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sipa-hapsenje-sokolac-jul-2014/] width=[54] height=[54] title=[Sipa hapšenje] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna / Foto: SIPA)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare