Uhapšena još dva lica zbog pokušaja pljačke na benzinskoj pumpi

0
llustracija
llustracija

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su i preostala dva lica koja se sumnjiče da su u četvrtak, 26. jula, pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu “Sarajevo-invest” na Palama.

Riječ je o licima E.B. /26/ iz Starog Grada u Kantonu Sarajevo i I.E. /29/ iz opštine Novi Grad, koji je povratnik u izvršenju krivičnih djela.

U toku kriminalističke obrade, koja je izvršena uz nadzor postupajućeg tužioca i prisustvo advokata, ova lica su u potpunosti priznala izvršenje krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv ovih lica biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Policija je ranije uhapsila mladiće Š.E. /24/ i B.E. /26/ iz sarajevske opštine Stari Grad na području Kantona Sarajevo, zbog osnovane sumnje da su pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu na Palama.

Oni se sumnjiče da su 26. jula u 2.40 časova pokušali da izvrše razbojništvo na benzinskoj pumpi “Sarajevo-invest” u Karađorđevoj ulici, sa još dva maskirana lica, od kojih je jedan vatrenim oružjem udario u stakleni portal na ulaznim vratima, usljed čega je došlo do ispadanja okvira i municije iz oružja, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Hapšenje je izvršeno na zahtjev službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments