Uhapšena dva lica zbog pokušaja krađe

0

ISTOČNO SARAJEVO – Policija iz Istočnog Sarajeva uhapsila je dva lica iz Kantona Sarajevo, osumnjičena za pokušaj krađe iz poslovne zgrade u izgradnji u opštini Istočna Ilidža.
Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da su uhapšena lica čiji su inicijali N.M. i M.Z. priznala da su se u subotu, 25. februara, automobilom „audi A6“ dovezli do navedenog objekta, s namjerom da ukradu radijatore, ograde, metal i drugi materijal.

Radnik obezbjeđenja građevinskog preduzeća „Put“ je prilikom obilaska poslovne zgrade u izgradnji, u Ulici Kasindolskog bataljona, primijetio dva nepoznata lica kako ulaze u objekat i o tome obavijestio policiju, koja je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila osumnjičene koje su zatekli u potkrovlju.

Kod N.M. i M.Z. pronađeni su i oduzeti brifer, izvijač, kliješta, makaze, skalpel, pajser i rukavice. U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Lice čiji su inicijali M.M. iz Doboja prijavilo je Policijskoj stanici Pale da ga je u noći sa subote na nedjelju, 25. na 26. februar, u prostorijama Studentskog doma Koran na Palama, fizički napao V.P. i nanio mu povrede glave. U toku je istraga.

Na području Istočnog Sarajeva u protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode, obje na teritoriji opštine Pale, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments