Uhapšena četiri lica

0

Četiri lica, koja se dovode u vezu sa teškim krađama automobila na području Kantona Sarajevo, lišena su slobode rano jutros i pretreseno je sedam lokacija u okviru akcije „Gama“ , saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo. Među licima lišenim slobode je i policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.


U okviru akcije, koja se provodi pod nadzorom Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, pripadnici CJB Istočno Sarajevo pretresli su pet lokacija na području opštine Pale i po jedna na području opština Sokolac i Zvornik.

U saopštenju iz CJB Istočno Sarajevo navodi se da je riječ o akciji kodnog naziva „Gama“, koja je pripremana osam mjeseci.

U toku je vršenje pretresa i na drugim lokacijama kao i lišenje slobode lica za koja postoji osnovana sumnja da su se bavila krađom automobila ili su pomagala i prikrivala izvršioce.

Lica lišena slobode, uz izvještaj o činjenom krivičnom djelu, danas će biti predata Okružnom tužillaštvu Istočno Sarajevo.

Kako Srna nezvanično saznaje, u akciji „Gama“ uhapšeni su Danijel Pavlović /23/, Ilija Knežević /27/, policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Vedran Petrović, svi sa Pala, i Željko Rakić iz Zvornika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare