Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Stefana Šarovića u Herceg Novom

2

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili su Nikolu Ivovića iz Crne Gore zbog postojanja osnova sumnje da je 6. juna prošle godine u Herceg Novom ubio Stefana Šarovića.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović izjavila je Srni da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, radeći na rasvjetljavanju krivičnih dijela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona, lišili slobode Nikolu Ivovića.

„Za ovim licem je raspisana međunarodna potjernica Interpola Podgorica zbog navedenog krivičnog djela. Prilikom lišavanja slobode kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuane“, istakla je Miljanovićeva.

Ona je naglasila da će Ivović, nakon kriminalističke obrade u prostorijama Uprave za organizovani i teški kriminalitet u Banjaluci, biti predat u nadležnost Tužilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije za Crnu Goru.

Miljanovićeva je podsjetila da su policijski službenici ove uprave 26. juna prošle godine na području opštine Istična Ilidža, koje pokriva Policijska uprava Istočno Sarajevo, lišili slobode Dušana Šilja zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa Ivovićem učestvovao u izvršenju teškog ubistva Stefana Šarovića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Jesu dobro ispozirali za slikanje 🙂

Sto ne napisete da je uhapsen u Palama?