Učenik Manojlović volontira u Gradskoj upravi

0

ZVORNIK – Učenik drugog razreda Tehničkog školskog centra iz Zvornika Ivan Manojlović provešće danas jedan dan u Gradskoj upravi, u okviru projekta pod nazivom „Volontiraj-kreditiraj“.
Manojlović, koji je i predsjednik Savjeta učenika svoje škole, rekao je novinarima da kroz ovaj projekat i aktivnost „Budite dio 9. Socijalnog dana“ očekuje da stekne prve utiske kako je biti zaposlen, kako se ponašati na poslu, kako sarađivati sa kolegama.

„Drago mi je što mogu da učestvujem u projektu `Volontiraj-kreditiraj`, za mene je ovo sasvim novo iskustvo, a na ovaj način zarađujemo i dnevnice kojima će se finansirati budući projekti mladih ljudi“, rekao je Manojlović.

Prije obilaska odjeljenja Gradske uprave, Manojlovića je primio zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović.

Ivanović je rekao da Gradska uprava Zvornik uvijek podržava projekte koji su okrenuti ka mladima i koji za cilj imaju realizaciju dobrih ideja mladih.

Gradska uprava Zvornik uključila se u projekat nevladine organizacije „Infohaus“ pod nazivom „Volontiraj-kreditiraj“ u okviru kojeg se sprovodi aktivnost „Budite dio 9. Socijalnog dana“, čime je omogućila da Manojlović provede jedan dan u Gradskoj upravi.

Manojlović će u Odjeljenju za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Gradske uprave imati priliku i da učestvuje u nekom radnom zadatku.

U okviru projekta dobiće simboličnu radnu knjižicu u koju će biti upisan Socijalni dan u Gradskoj upravi.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare