Učenici OŠ „Srbija“ na besplatnim časovima skijanja

0

U susret Božićnim i Novogodišnjim praznicima učenici OŠ „Srbija“ su dobili poklon skijanje na Jahorini. Hotel „Nebojša“ je ugostio 30 učenika, koji aktivno učestvuju u različitim radionicama i projektima škole.

Uz jaku volju i želju da djeca Pala, koja nikada nisu skijala, nauče, postignut je cilj. Pojedini đaci su impresionirali svojim talentom i za jedan dan savladali osnovne vještine.

Učenici su dobili kompletnu ski opremu, korišćenje ski lifta i časove skijanja, koje im je ustupio hotel „Nebojša“.

Mladi instruktori su uživali u radu sa djecom Pala, a pored skijanja organizovane su i igre na snijegu poput ragbija, sankanja i pravljenja Snješka Bijelića.

Ideja i cilj akcije je da poprimi masovnost i postane tradicija.

Sreća i osmijeh na licima đaka su pokazali: „…koliko je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.“ – Ivo Andrić.

{yoogallery src=[/images/stories/fotogalerija/hotel-nebojsa/] width=[150] height=[120] title=[Učenici OŠ „Srbija“ na besplatnim časovima skijanja] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb150_] thumb_cache_dir=[thumbs150] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare