Ubijeni Dalibor Furtula i Vladislav Pašalić

0

Dalibor Furtula i Vladislav Pašalić ubijeni su u selu Miošići u opštini Pale najvjerovatnije iz podrezane puške kalibra 7,9 milimetra, saznaje Srna u policiji RS.

Isti izvor navodi da je ubistvo najvjerovatnije izvršeno u četvrtak, 29. septembra u kući koju je privremeno koristio jedan od ubijenih.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tašić rekla je Srni da postoje određene indicije i saznanja o mogućem izvršiocu, ali da do sada niko nije lišen slobode.

„U ovom trenutku možemo samo da kažemo da postoje određene indicije i saznanja o mogućem izvršiocu. Do sada zvanično nije niko lišen slobode, a policija vrši pretrese na više lokacija u opštini Pale i obavlja razgovore sa mještanima“, dodala je Tešićeva.

Ona je navela da policija od ranih jutarnjih časova obavlja uviđaj, koji je još u toku, te potvrdila da je jedan od ubijenih lice koje je od ranije poznato policiji po izvršenju teških krivičnih djela.

Furtula je bio optužen za ubistvo radnika Saveznog ministarstva inostranih poslova Miroslava Arsenovića 2005. godine u Beogradu, ali ga je Okružni sud u Beogradu oslobodio zbog nedostatka dokaza.

Mještani sela Miošići jutros su prijavili policiji da su pronašli beživotna tijela dva muškarca.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare