U toku rekonstrukcija studentskih terena vrijedna 130.000 KM

3

Direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina izjavio je danas da su u toku radovi na rekonstrukciji i sanaciji studenskih terena u naselju Koran u čiju adaptaciju je uloženo 130.000 KM.

Škipina je rekao da je ova ustanova dužna da svojim korisnicima, osim usluga smještaja i ishrane, obezbijedi sportske i kulturne sadržaje, tako da su prošle godine od opštine Pale otkupili terene na Koranu za fudbal, košarku i odbojku.

On je dodao da je planirano da se tereni, koji su stari oko 50 godina, adaptiraju kako bi ih studenti i lokalna zajednica u narednom periodu mogli da koriste.

„Ove godine ćemo krenuti sa izgradnjom tribine i bine na kojoj bi se mogli održavati koncerti i drugi zabavni sadržaji za studente i mještane Pala. Zatim ćemo sanirati pukotine postojećih terena i presvlačenje asfalta, te zamijeniti postojeće tribine koje su dotrajale“, rekao je Škipina.

On je najavio da je u narednoj godini planirano da se cijeli kompleks ogradi i popravi mreža, čime će biti završena rekonstrukcija sportskih terena na Koranu.

„U ovaj sportski kompleks uloženo je 130.000 KM, sljedeće godine planiramo još toliko što znači da se o tim terenima mora voditi računa u kontinuitetu. Moraćemo obezbjediti i određene radnike koji će sve pratiti, čuvati, održavati“, rekao je Škipina i dodao da će cijena ulaznice na sportske terene biti simbolična.

Izvođač radova je firma „Majneks“ sa Pala, a vlasnik ove firme Veljko Golijanin rekao je da je riječ o najvećem građevinskom zahvatu ovog sportskog kompleksa od njegove izgradnje pa do sada, te da će projekta biti završen za 20 dana.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

neka bude simbolicno, kao sto je sport na simbolicnim granama u nasoj opstini…

Ma sta simbolicno,sada treba neko iz kafane da te goni da igras fudbala ili da se bavis sportom.
Koliko nas ima u kafani a koliko da se bavi rekreativnim sportovima.
Ugursuzluk uvjek preteze,dali nam je to u krvi.
Valjda ce neko razumiti sta sam mislio reci.

Ulaz se placa ??? Jel moze neko od nadleznih da ovo pojasni…