U toku evidentiranje djece za upis u prvi razred

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Osnovnoj školi /OŠ/ „Petar Petrović NJegoš“ u Istočnoj Ilidži u toku je evidentiranje djece za upis u prvi razred za školsku 2021/2022. godinu, objavljeno je na zvaničnoj internet stranici ove škole.

U prvi razred kreću djeca koja zaključno sa 31. avgustom navršavaju šest godina, djeca starija od šest godina koja iz nekog razloga nisu ranije upisana u školu, dok se djeca koja do kraja tekuće godine navršavaju šest godina upisuju na zahtjev roditelja.

Evidencija se vrši u administrativnoj službi škole putem kontakt telefona 057/317-895 u periodu od 9.00 do 15.00 časova.

Iz škole napominju da se ovo obavještenje ne odnosi na roditelje koji su u prethodnom periodu evidentirali djecu za predškolski program, kao i na roditelje čija će djeca pohađati predškolski program u nekoj od predškolskih ustanova.

Iz ove škole dodaju da će nove informacije o nastavku aktivnosti upisa djece u prvi razred biti objavljene na njihovoj internet stranici.

Prilikom evidentiranja djece za upis u prvi razred za školsku 2021/2022. godinu u OŠ „Sveti Sava“ u Istočnom Novom Sarajevu potrebno je donijeti rodni list djeteta i CIPS prijavu o mjestu prebivališta jednog roditelja. Na koverti je potrebno obavezno napisati ime i prezime djeteta i kontakt telefon.

Potrebnu dokumentaciju treba dostaviti na šalter administrativne službe škole od 9.00 do 15.00 časova, do 28. februara, a prilikom dolaska svi su dužni da se pridržavaju propisanih mjera zbog trenutne epidemiološke situacije, saopšteno je iz OŠ „Sveti Sava“ Istočno Novo Sarajevo.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti pedagogu na broj telefona 057/340-414.

U OŠ „Sveti Sava“ u Trnovu, takođe, je u toku evidentiranje djece za upis u prvi razred, a potrebnu dokumentaciju je moguće dostaviti u upravu škole do 26. februara, radnim danima u periodu od 9.00 do 12.00 časova.

O datumu kada će biti ljekarski pregled i testiranje djece, roditelji će biti naknadno obaviješteni.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare