U toku dostava mlijeka za bebu u selu Šip kod Podgraba

0

Pripadnici Gorske službe spasavanja Jahorina krenuli su u selo Šip iznad Podgraba kako bi hitno dostavili mlijeko jednoj porodici koja ima bebu.

Rukovodilac Gorske službe Miro Kalem rekao je Srni da su trojica spasilaca ponijeli i hranu za roditelje, koju će im uručiti nakon probijanja kroz duboki snijeg.

„Naši ljudi moraju pješke da idu oko dva kilometra od komunikacije dokle je probijena. Osim što znam da je ovoj porodici hitno potrebno mlijeko za bebu, nemam informaciju da li je još nekom u tom selu potrebna pomoć“, ističe Kalem.

On je naglasio da je Gorska služba sinoć dobila informaciju o ovoj porodici iz Civilne zaštite opštine Pale, od kojih su preuzeli mlijeko i ostale namirnice, te da su spasioci u još jednu humanu misiju krenuli vozilom Jedinice za podršku MUP-a grada Istočno Sarajevo.

„Do sada smo sigurno reagovali desetak puta i nama je drago da smo mogli da pomognemo civilnom stanovništvu. Zato i postojimo i gdje god se ukaže potreba da možemo pomoći, mi ćemo se rado odazvati“, poručuje Kalem.


(www.palelive.com / Srna)

Dostavljeno mlijeko bebi u selu Šip

Pripadnici Gorske službe spašavanja “Jahorina“ uspjeli su da dođu do sela Šip iznad Podgraba u opštini Pale i dostave mlijeko za bebu i hranu jedinoj porodici koja tu živi.

Rukovodilac Gorske službe Miro Kalem rekao je Srni da su trojica spasilaca po povratku iz Šipa potvrdila da se ova porodica nalazi u veoma nezavidnoj situaciji.

„Oni su sami u selu i teže im je nego što smo mislili. Njima je neophodno dostaviti veći paket hrane. Ako to ne učini Civilna zaštita opštine Pale, mi ćemo se organizovati i odnijeti im neophodne prehrambene artikle, a posebno ono što je potrebno bebi“, istakao je Kalem.

Gorska služba spašavanja “Jahorina“ sinoć je iz Civilne zaštite opštine Pale dobila informaciju o porodici iz sela Šip, čija beba je ostala bez mlijeka.

Trojica spasilaca jutros su krenuli u humanu misiju i još jednom uspjeli da pruže pomoć tamo gdje je najpotrebnija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments