U susret „Piksi kupu 2009“

0

Škola fudbala “PIKSI“ Pale organizuje 3. međunarodni tradicionalni turnir u fudbalu “PIKSI KUP – Jahorina 2009“ koji će se održati od 21. – 23. avgusta 2008. god. na Jahorini za dječake rođene 98,99. i 2000. godine. Turnir će se održati na terenu ispred hotela Bistrica na Jahorini, a učešće je pored organizatora najavilo još 21 ekipa sa prostora bivše Jugoslavije. Pored Zvezde i Partizana, na Jahorini će prvi put gostovati hrvatski, slovenački i crnogorski klubovi. Iz Hrvatske će gostovati veliki prijatelj ŠF Piksi NK Concordia iz Zagreba, koja je našoj ekipi već pružila gostoprimstvo na turniru u Zagrebu. Tu je i Foteks iz Varaždina, gdje je ŠF Piksi prije tri sedmice zauzela odlično treće mjesto za igrače 98. godišta. Tu je i slovenačka Drava Ptuj, kao i Crvena Stijena iz Podgorice. Iz svih krajeva Bosne i Hercegovine će učestvovati 13 ekipa.

Propozicije takmičenja: Broj igrača 7+1, polovina terena, 2×15 minuta.

Obezbjeđene su i specijalne nagrade za igrača koji igrom najviše podsjeća na Piksija, kao i za igrača koji najviše igrom podsjeća na Ognjena Koromana promotera turnira.

Učesnici:

FK Crvena Zvezda, FK Partizan (Srbija)

NK Fotex Varaždin, NK Concordija Zagreb (Hrvatska)

NK Drava Ptuj (Slovenija)

FK Crvena Stijena Podgorica (Crna Gora)

FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Velež Mostar, NK Zrinjski, FK Laktaši, FK Krajina Banja Luka, NK Međugorje, FK Leotar Trebinje, FK Hercegovac Bileća, FK Velež Nevesinje, FK Glasinac Sokolac, FK Novi Grad Sarajevo, FK Kozara Gradiška, FK Romanija Pale, FSA Prijedor (Bosna i Hercegovina)

 

Piksi kup 2009

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare