U subotu počinju „Julsko-avgustovski dani kulture i sporta“

0

MILIĆI – U Milićima će od subote, 17. jula, do 29. avgusta biti održana kulturno-sportska manifestacija „Julsko-avgustovski dani kulture i sporta“, za šta je opština iz budžeta planirala 20.000 KM.

Šef opštinskog Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti Milka Todorović rekla je novinarima da manifestacija počinje u subotu izložbom likovnih i vajarskih radova u Sportskom centru u Milićima.

Todorovićeva je navela da će publiku sigurno privući mini-festival lokalnih grupa – „Naša priča bend“, „Siti bend“ i „Rif bend“, čiji nastup je planiran 22. i 29. jula i 5. avgusta.

Ona je istakla da su značajne i sportske manifestacije, turnir u basketu tri na tri, turniri u malom fudbalu i šahu, te košarkaški turnir prijateljstva.

„Za najmlađe sugrađane smo planirali biciklistički poligon za djecu od osam do 10 godina“, navela je Todorovićeva.

Ona je dodala da će slava opštine biti obilježena 2. avgusta, a narodno veselje je planirano 6. avgusta.

Todorovićeva je napomenula da je u Milićima povoljna epidemiološka situacija, ali da će se, uprkos tome, poštovati i epidemiološke mjere.

„Vjerujem da će organizacija proteći u najboljem redu, planiranom dinamikom i na zadovoljstvo svih građana koji su se uželjeli druženja i izlazaka“, navela je Todorovićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare