U subotu humanitarna „Trejl trka za život“

0

JAHORINA – Olimpijski centar „Jahorina“ drugi put će organizovati humanitarnu „Trejl trku za život“, koja će u subotu, 10. avgusta, biti održana kod Ciljne kuće u okviru ljetne turističke sezone, izjavila je danas izvršni direktor ovog centra Iva Ivkić.

„Trka ima za cilj da, osim takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda, ispuni očekivanja svih učesnika, a to je ogromna humanost prema bližnjima. Takođe, cilj trke je i promocija zaboravljenih vrijednosti – osmijeha, radosti i bezbrižnosti bližnjih kojima je naša pomoć potrebna“, rekla je Ivkićeva novinarima.

Prema njenim riječima, prijave i uplate zainteresovanih moguće su do 10. avgusta u 10.00 časova na platou „Poljice“ i u hotelu „Termag“ sa minimalnom cijenom učešća od 15 KM, a sav prihod namijenjen je za dobrotvorne svrhe.

Ona je iskoristila priliku da zahvali svim gostima Jahorini koji su ovog ljeta posjetili planinu i najavila skorašnje otvaranje alpin kostera.

Promoteri ove trke su poznati džudisti Nemanja i Stefan Majdov, koji su naglasili značaj humanitarnog karaktera ovog jedinstvenog sportskog događaja.

Oni su pozvali sve ljude dobre volje da se odazovu i svojim učešćem i prilozima podrže ovu akciju i pomognu djeci kojoj je pomoć potrebna.

Prema njihovim riječima, sport i humanost „idu ruku pod ruku“.

Mjesto za učešće u trci može se rezervisati na sajtu Olimpijskog centra „Jahorina“.

Start i cilj trke je kod Ciljne kuće na Jahorini, a ukupna dužina staze je 12 kilometara sa 20 prepreka i tri okrepne stanice.

Trka počinje u 11.00 časova, a za prva tri mjesta obezbijeđene su simbolične nagrade.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare