U srijedu počinje Prvi teniski turnir za rekreativce

0

SOKOLAC – Prvi teniski turnir za rekreativce sa područja Sokoca i Rogatice biće održan od 28. juna do 2. jula na teniskim terenima u vlasništvu porodice Kezunović u selu Vidrići, udaljenom tri kilometra od Sokoca.


Vlasnik dva teniska terena u Vidrićima Dejan Kezunović rekao je Srni da se do sada javilo 27 učesnika, ali očekuje da se prijavi još tenisera-rekreativaca da bi mogli zatvoriti šesnaestinu finala.

„Najvjerovatnije da će zbog vremenskih prilika svi mečevi biti igrani od 17.00 časova“, rekao je Kezunović i dodao da će zainteresovani gledaoci moći da posmatraju mečeve.

Kezunović je podsjetio da su dva teniska terena, sa šljakom i tvrdom podlogom, izgrađena prije godinu dana i da rekreativci tu rado dolaze da igraju, te ocijenio da je tenis zahvaljujući našim uspješnim sportistima doživio ekspanziju u svim sredinama.

On je istakao da je njegova velika ljubav prema sportu, posebno tenisu, bila razlog da organizuje prvi turnir za rekreativce iz Sokoca i Rogatice i pozvao zainteresovane za učešće na turniru sa podučja opština Sokolac i Rogatica da se prijave do 28. juna, nakon čega će biti obavljeno žrijebanje i početi turnir.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare