U srijedu počela trodnevna manifestacija “Zdrava porodica – uspješna zajednica”

0

U Osnovnoj školi “Pale” u srijedu je počela trodnevna manifestacija “Zdrava porodica – uspješna zajednica” i obilježen je 15. maj, Međunarodni Dan porodice.

Tom prilikom je održana javna tribina za roditelje i građane na kojoj se govorilo o savremenoj porodici, kao i značaju saradnje porodice i škole za dobrobit djece. O pravilnom razvoju djece i o izazovima savremenog društva govorili su psiholozi, članovi društva psihologa Republike Srpske, u interakciji sa roditeljima i nastavnicima.

U četvrtak u sali Osnovne škole Pale održan kulturno umjetnički program koji su pripremili učenici uz podršku učitelja, zatim zajednički ples, a nakon toga su snage odmejrile mame protiv sinova u fudbalu i očevi protiv kćerki u igri “između dvije vatre”, gdje su se svi zajedno zabavili.

Danas od 12.00 časova na programu Dječija konferencija za novinare “Šta đaci prvaci i njihovi drugari iz vrtića kažu o porodici”, gdje će sagovornici djece voditelja biti prvaci osnovnih škola “Pale” i “Srbija”, kao i djeca vrtića “Bubamara” i “Cvrčak.

Nakon toga će svi skupa učestvovati u programu, a zajedničkim plesom biće zatvorena ovogodišnja manifestacija.

(www.palelive.com)

Postavi komentar

  Pretplatite se  
Obavjesti me o