U srijedu počela trodnevna manifestacija „Zdrava porodica – uspješna zajednica“

0

U Osnovnoj školi „Pale“ u srijedu je počela trodnevna manifestacija „Zdrava porodica – uspješna zajednica“ i obilježen je 15. maj, Međunarodni Dan porodice.

Tom prilikom je održana javna tribina za roditelje i građane na kojoj se govorilo o savremenoj porodici, kao i značaju saradnje porodice i škole za dobrobit djece. O pravilnom razvoju djece i o izazovima savremenog društva govorili su psiholozi, članovi društva psihologa Republike Srpske, u interakciji sa roditeljima i nastavnicima.

U četvrtak u sali Osnovne škole Pale održan kulturno umjetnički program koji su pripremili učenici uz podršku učitelja, zatim zajednički ples, a nakon toga su snage odmejrile mame protiv sinova u fudbalu i očevi protiv kćerki u igri „između dvije vatre“, gdje su se svi zajedno zabavili.

Danas od 12.00 časova na programu Dječija konferencija za novinare „Šta đaci prvaci i njihovi drugari iz vrtića kažu o porodici“, gdje će sagovornici djece voditelja biti prvaci osnovnih škola „Pale“ i „Srbija“, kao i djeca vrtića „Bubamara“ i „Cvrčak.

Nakon toga će svi skupa učestvovati u programu, a zajedničkim plesom biće zatvorena ovogodišnja manifestacija.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare