U srijedu humanitarni turnir u futsalu

0

ZVORNIK – Na inicijativu fudbalera zvorničke „Drine“, a u organizaciji opštinskog Crvenog krsta Zvornik, u srijedu 28. maja, biće odigran humanitarni turnir u futsalu /fudbal koji se igra u dvorani/, a kompletan prihod od prodaje karata namijenjen je za stanovnike postradale u poplavama.

Na turniru, koji će biti odigran u dvorani Rekreativno-sportskog centra Zvornik, učestvovaće klubovi malog fudbala „Tango“ iz Istočnog Sarajeva, „Kompred“ iz Tuzle i „Ugljevik“, kao i Fudbalski klub „Drina“.

Fudbalel „Drine“ Radovan Vasić, koji je začetnik akcije, pozvao je građane da dođu na ovaj humanitarni turnir i da kupovinom karte čija će cijena biti pet KM, pomognu onima koji su najviše postradali u poplavama.

On je izrazio nadu da će Zvorničani napuniti tribine gradske dvorane kako bi bilo prikupljeno što više novca.

„Želim da zahvalim našim prijateljima iz Istočnog Sarajeva, Tuzle i Ugljevika koji su se bez razmišljanja odazvali našem pozivu“, rekao je Vasić novinarima.

Turnir će biti odigran u srijedu sa početkom u 19.00 časova, a prema najavama organizatora, očekuje se dolazak nekoliko poznatih imena srpskog fudbala.

Futsal je verzija fudbala koja se igra u dvoranama. Igraju ga dvije ekipe od kojih svaka broji po pet igrača, uključujući i golmana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare