U Sokocu pokušaj napada nožem

0

SOKOLAC – Muškarac čiji su inicijali M.D. prijavio je policiji da ga je u Ulici Pere Kosorića u Sokocu nožem pokušalo da napadne nepoznato lice.
Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa ovim slučajem može dovesti V.V, koji je nakon pronalaženja u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela.

Žena čiji su inicijali I.G. iz Pala prijavila je Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo brata čiji su inicijali A.Š. da joj prijeti da će je ubiti.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, u toku je provođenje mjera i radnji s ciljem dokumentovanja i dokazivanja navedenog krivičnog djela.

U toku noći iz rezervoara teretnog motornog vozila vlasništvo DOO „Montenegros“ Rogatica otuđena je još nepoznata količina dizel goriva, a radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti radnik ovog preduzeća čiji su inicijali M.B.

Tokom kriminalističke obrade, on je priznao izvršenje djela. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Na teritoriji opština Trnovo i Foča u protekla 24 časa registrovan je po jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare