U Sarajevu ranjen Alija Tucak, “dopingovani” borac iz Sarajeva

0

SARAJEVO – U Sarajevu je večeras oko 20 časova u Alipašinoj ulici u Sarajevu, ispred Olimpijske dvorane Zetra ranjen 21-godišnji Alija Tucak kik-bokser kluba “Gladijator” iz Sarajeva, poznat kao “dopingovani” borac sa revijalnog kik-boks meča u Goraždu.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo su trenutno na licu mjesta i uviđaj je u toku. Osoba koja je upotrijebila vatreno oružje je u bijegu.

“Tucak je dovezen u 21.30 sa dvije prostrjelne rane, i to desnog koljena i desne potkoljenice. On je zadržan na Klinici za ortopediju i traumatologiju i njegov život, prema prvim opservacijama ljekara, nije ugrožen”, rekla je glasnogovornica KCUS-a Biljana Jandrić.

Alija Tucak je u revijalnom meču sa našim Milošem Golićem u Goraždu izgledao “nenormalno” i “dopingovano”. Nako izlaska iz ringa našeg borca, Tucak je “selamio” publiku i zahvaljivao Alahu, a prije ulaska u ring je klanjao na stepenicama.

Divljanje se nastavilo i poslije meča, kada je Tucak, psujući, nogom razvalio vrata svoje svlačionice, a potom se potukao s nekim momcima van dvorane.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments