U Rogatici ubijen muškarac, osumnjičeni uhapšen

0

ROGATICA – Muškarac čiji su inicijali I.P., nastanjen u Kantonu Sarajevo, uhapšen je zbog sumnje da je u Rogatici ubio muškarca Ć.N., nastanjenog u sarajevskoj opštini Novi Grad.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave /PU/ Istočno Sarajevo Nebojša Popović rekao je danas da je I.P. lišen slobode i da su ga službenici PU Goražde predali PU Istočno Sarajevo, te da je u toku uviđaj i kriminalistička obrada nad ovim licem.

On je na konferenciji za novinare izjavio da je sinoć oko 21.10 časova policija iz Doma zdravlja Rogatica obaviještena da je dovezen muškarac sa prostrelnom ranom grudnog koša.

Popović je naveo da je nakon ukazane ljekarske pomoći lice Ć.N. vozilom Hitne pomoći prebačeno u Kantonalnu bolnicu u Goraždu gdje je ljekar konstatovao smrt.

„Operativnim radom na terenu policijskih službenika PU Istočno Sarajevo su došli do saznanja da je mogući izvršilac lice I.P., nastanjeno u sarajevskoj opštini Stari Grad“, rekao je Popović i dodao da je riječ o licu koje je dovezlo povrijeđenog u Dom zdravlja Rogatica.

Popović je naglasio da je I.P. lišen slobode i da su ga službenici PU Goražde predali PU Istočno Sarajevo.

Prema njegovim riječima, u toku je uviđaj i kriminalistička obrada nad ovim licem.

Nakon kompletiranja predmeta, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistva, on će biti predat na dalje postupanje nadležnom tužiocu.

 

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare